Vedete din Romania

#licitatie #anamaria ferentz #ion tiriac

Anamaria Ferentz, transformata de Ion Tiriac

Anamaria Ferentz si-a cumparat propriile obiecte la o licitatie caritabila. Dupa ce donase un corset si un album al sau pentru a fi licitate la un eveniment de strangere de fonduri pentru infiintarea primei sectii de cardiologie in cadrul Spitalului „ Marie Curie ”, cantareata si le-a rascumparat, donand si alti bani in cadrul aceleiasi seri.

Barfele care circula pe seama relatiei dintre Anamaria si omul de afaceri Ion Tiriac spun ca acesta din urma ar vrea sa o transforme pe solista intr-o diva, care impaca muzica si activitatile caritabile. Potrivit Ring, “de cand face parte din cercul de apropiati ai miliardarului Ion Tiriac, Anamaria Ferentz a intrat in zodia schimbarilor. Conduce un Mercedes ultimul tip, petrece foarte mult timp la vila din Primaverii si incearca sa pozeze in zana cea buna”.

La licitatia strangere de fonduri pentru infiintarea primei sectii de cardiologie in cadrul Spitalului "Marie Curie”, cantareata a donat 1.000 de lei pentru inimioara pictata de copiii asociatiei “Pavel”, la care a adaugat inca 230 de lei pentru a-si recupera corsetul si albumul pe care le oferise pentru licitatie. “Ma despart cu greu de acest corset care intregea colectia mea si care ecel mai norocos! Dar stiu ca o fac pentru o cauza nobila si sper din suflet sa poarte noroc si celei care il va cumpara, dar mai ales copiilorcare au atata nevoie de sanatate!”, declara Anamaria atunci cand a donat obiectele.

Conform ziarului Ring, in urma evenimentului Asociatia "Inima Copiilor” a reusit strangerea a peste 17.000 de euro fondurilor stranse pentru dotarea primei sali de chirurgie cardiaca din Bucuresti, destinata exclusiv copiilor, la Spitalul "Marie Curie". De la inceputul campaniei s-au strans mai bine de 700.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare