Vedete din Romania

#anamaria ferentz #ion tiriac #ion ion tiriac

Anamaria Ferentz l-a curtat pe Tiriac jr.?

Anamaria Ferent a vrut fiul inainte de a ajunge la tata. Se pare ca solista a incercat intai sa-l vrajeasca pe Ion Ion Tiriac , insa pentru ca acesta i-a fost fidel partenerei sale, a trebuit sa renunte la incercarile de a-l cuceri. Intr-un final a ajuns la tatal acestuia, care este unul dintre cei mai bogati burlaci din Romania.

Cuplul Ion Tiriac – Anamaria Ferent nu este unul care sa fie recunoscut oficial si de cei doi, insa toata lumea mondena barfeste pe seama lui. Despre legaturile cantaretei cu familia Tiriac a inceput insa sa se vorbeasca insa si intr-un alt fel: potrivit unor surse din anturajul familiei Tiriac, citate de Star, se pare ca Anamaria si-a incercat farmecele si cu Ion Ion, fiul miliardarului Ion Tiriac.

Potrivit Click!, solista i-a cautat compania lui Ion Ion la mai toate iesirile in cafenele de fite si i-a facut curte insistent, fara sa-i pese ca acasa il asteapta Ileana Lazariuc, considerata a fi una dintre cele mai sexy femei din Romania. Se pare insa ca Ferent s-a lovit de fidelitatea juniorului Tiriac, care nu si-a inselat iubita, devenita intre timp sotia lui. Mai mult, ea a fost scoasa de Ion Ion de pe lista celor care faceau parte din grupul lui.

Ulterior, Anamaria a ajuns in preajma lui Tiriac senior, care pare sa nu se uite la bani atunci cand vine vorba de Ferent. El i-a daruit un Mercedes de 60.000 de euro si multe alte daruri, care lasa loc discutiilor referitoare la relatia dintre cei doi.

Anamaria Ferent are un “palmares” bogat la capitolul barbati: afaceristul Marcel Toader , cu care a fost si casatorita patru luni, in 2005, israelianul Eldad, un afacerist mai mic decat ea, dar si nume mondene cunoscute, precum Codin Maticiuc .

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare