Vedete din Romania

#tv #dansez pentru tine #anamaria ferentz

Anamaria Ferentz i-a oferit o slujba partenerului de dans

anamaria ferentz a parasit concursul "Dansez pentru tine", dar nu a uitat adevaratul motiv pentru care a participat. Cantareata i-a oferit o slujba de dansator partenerului ei, pentru a-l ajuta.

Dupa eliminarea din concurs, Anamaria i-a propus lui Sasha Ghedici (27 de ani) sa-i devina dansator. Acesta ar trebui sa se mute la Bucuresti pentru a o insoti pe artista la concerte.

"Eu i-am propus, sper sa accepte sa se mute in Bucuresti. Am facut echipa buna si mi-ar placea sa lucram impreuna", a declarat solista, pentru Click!

Tanarul si-a pierdut mama in urma cu zece ani si locuieste la Chisinau impreuna cu fratele, tatal si bunica lui, in varsta de 80 de ani. Slujba i-ar da sansa de a-si ajuta familia, tariful obisnuit pentru un concert fiind de 200 de lei.

Dupa Tania Budi si Andreea Balan

Anamaria Ferentz nu este prima vedeta care colaboreaza cu partenerul de dans din cadrul emisiunii. Dupa sezonul trecut de la "Dansez pentru tine", Tania Budi l-a angajat pe partenerul ei de dans ca dansator in clubul Crush din Constanta.

Cea mai de succes colaborare este insa cea a Andreei Balan cu Petrisor Ruge . Cei doi sunt asociati la scoala de dans pornita de Andreea si Petrisor danseaza alaturi de ea la toate concertele.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare