Vedete din Romania

Ana Maria Prodan s-a casatorit in Las Vegas

Sambata, vedeta de la Romantica si iubitul ei, fotbalistul Laurentiu Reghecampf , si-au rostit juramintele. Ana Maria Prodan si Reghe s-au casatorit in Las Vegas, la celebra "Little White Chappel", povesteste Cancan.

Cei doi indragostiti au optat pentru o nunta à la Elvis in valoare de 600 de dolari, care include un Cadillac roz, cantece romantice interpretate de o sosie a lui Elvis, ceremonia religioasa si civila, fotografii profesionale, buchetul miresei din trandafiri si un DVD cu intreaga nunta, relateaza Click.

Casatorie in toata regula

Desi genul acesta de ceremonii par pentru multi o gluma, viitorii parinti au plecat acasa cu un certificat de casatorie in toata regula. In mod normal, actul trebuie tradus si inregistrat in tara de resedinta.

“A fost de vis! Am ales pachetul Tribut pentru Elvis. Ne-am plimbat intr-un Cadillac roz de la Hotel Bellagio pana la capela, iar in timpul ceremoniei ne-a cantat Elvis. Am crezut ca plutesc”, a marturisit emotionata pana la lacrimi proaspata sotie a fotbalistului.

Naste in SUA

Proaspetii insuratei vor petrece "luna de miere" despartiti. Reghe se va intoarce in Germania, unde va incepe antrenamentele alaturi de noua lui echipa, iar Ana Maria va ramane sa nasca in America. Cu toate acestea, atat Laurentiu, cat si Ionela Prodan ii vor fi alaturi cand isi va aduce fiul pe lume.

 

Foto: Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare