Vedete din Romania

Ana Maria Prodan pleaca de la Romantica

Prezentatoarea emisiunii "Pe contre cu Ana Maria Prodan " s-a hotarat sa-si faca debarcarea de la Romantica. Potrivit unor surse citate de Cancan, desi are cel mai mare salariu din post (10.000 deeuro), vedeta este nemultumita de lipsa de promovare si dezinteresul pentru atragerea telespectatorilor.

Asadar, incepand de astazi, Ana Maria Prodan isi ia talpasita de la Romantica si se asaza la masa negocierilor cu alte doua posturi - Prima TV si Antena 2 . Cu toate acestea, exista, se pare, si varianta unui preaviz de trei saptamani.

Desi s-a vehiculat zvonul ca intre ea si postul in cadrul caruia activeaza exista inca un contract pe un an, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Surse din Romantica sustin ca Ana Maria a refuzat sa-si reinnoiasca actele dupa plecarea lui Teo si a continuat activitatea de la o luna la alta.

Asadar, vedeta este libera sa plece oricand isi doreste, dar, se pare, nu s-a hotarat inca in ce directie. Atat Antena 2, unde a fost luata in calcul dupa interventia lui Brancu, cat si Prima TV, unde cuvantul prietenei Teo a cantarit greu, i-au oferit formate de talk-show de divertisment.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare