Vedete din Romania

#ana maria prodan #laurentiu reghecampf #vanzare

Ana Maria Prodan a vandut casa unui regizor de filme porno

Ana Maria Prodan a vandut cu un profit de circa 50% proprietatea sotului ei Laurentiu Reghecampf din Belgia. Cei doi nu au pastrat nimic din casa pe care au amenajat-o, dar in care nu au locuit niciodata.

Singura amintire pe care o pastreaza Ana Maria din casa din Belgia este o broasca testoasa de 78 de ani, pe care o va aduce in Romania. Pretul de vanzare al proprietatii a fost de 590.000 euro, cu doar 10.000 sub pretul cerut.

Casa a fost cumparata de Reghecampf pe vremea cand activa la echipa Alemania Aachen si cei doi au investit zeci de mii de euro in mobila si ustensile in speranta ca vor locui impreuna acolo. Dupa numai un an si doua luni, odata cu mutarea lui Laurentiu in Germania, au hotarat sa vanda proprietatea pentru a cumpara o casa in Romania.

Proprietar va fi un regizor de filme pentru adulti care a apreciat interiorul luxos al casei. Dotarile si lacul artificial din gradina imensa vor fi folosite pentru filmari.

"Am luat casa acum un an si doua luni. Am crezut ca o sa ne mutam acolo, dar Laur a terminat contractul cu Alemania Aachen si a ajuns la Kaiserslautern, unde ne-am si luat apartament. Cu banii luati o sa ne achizitionam o alta casa, in Romania”, a declarat ea pentru Ring

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare