Vedete din Romania

Ana Maria Prodan a slabit 20 kilograme

Mama a doi copii, Ana Maria Prodan revine la silueta sexy care a facut-o in trecut una din cele mai atragatoare femei din fotbalul romanesc , dupa ce, la nasterea din septembrie cantarea 85 de kilograme.

Dupa ce l-a nascut in luna septembrie pe Laurentiu Jr., ea a reusit sa slabeasca cu sprijinul sotului, Laurentiu Reghecampf , aproape 20 de kilograme , dar inca e departe de silueta pe care ea o considera ideala.

Chiar daca doctorii i-au interzis sa faca sport, Ana Maria a reusit sa slabeasca ajutata de sot si de nutritionistului echipei Kaiserslautern, echipa din care Reghecampf face parte din aceasta vara. Impresara sportiva mai are de slabit pana sa ajunga la greutatea ei optima, 53 kilograme.

Ana Maria nu s-a intors inca la slujba nici in sport nici la tv, pentru ca urmatorul ei proiect este campania electorala a sotului, sustine Libertatea. Fotbalistul va candida pe un post de senator in orasul natal, Targoviste, iar Ana Maria isi pune la bataie talentele in campanie.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului