Vedete din Romania

Ana Maria Proda va naste in Germania

Desi initial decisese ca baietelul sau se nasca in America, pentru a avea cetatenie americana, la fel ca si celelalte doua fete ale sale, din prima casatorie , Ana Maria Prodan a fost nevoita sa-si schimbe planul, povesteste Ziarul.

Prezentatoarea emisiunii "Pe contre, cu Ana Maria Prodan" numara zilele pe care le mai are de stat in Romania. Intrucat Laurentiu va juca la Kaiserslautern, copilul celor doi va vedea lumina zilei in Germania.

Nu mai naste in SUA 

“Nu mai nasc in America, pentru ca era mult mai complicat”, a spus aceasta. Desi stia ca-si va aduce fiul pe lume pe data de 19 septembrie , la ultimul control a aflat ca va naste cu doua saptamani mai devreme, exact in perioada in care Reghe va incepe meciurile cu noua sa echipa.

Tocmai de aceea, Ana Maria se gandeste foarte serios sa nasca in Germania. Chiar si asa, la inceputul saptamanii viitoare, vedeta si iubitul ei vor face un drum in America pentru a incerca sa gaseasca o solutie de compromis, relateaza Cancan.

Ultima emisiune 

Ana Maria va prezenta ultima sa emisiune la Romantica vineri seara. La despartire, vedeta le va oferi multe surprize invitatilor.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare