Vedete din Romania

Amy Hayes, invitata lui Maruta

Amy Hayes, regina sexy a ringului american, a acceptat invitatia lui Catalin Maruta de a veni in platoul emisiunii Happy Hour. Prima femeie "ring-announcer" din lume vine azi la Pro TV, povesteste Cancan.

Vedeta care a pozat si in reviste pentru adulti e in Romania special pentru boxerul Adrian Diaconu , romanul care se va bate sambata seara pentru titlul mondial interimar la categoria semigrea, povesteste Libertatea.

Amy va vorbi la Happy Hour despre legatura ei cu Ringul de box si despre cum se pregateste pentru gala de la Bucuresti si va raspunde intrebarilor "amarute" ale gazdei emisiunii.

Vedeta sexy, care este pasionata si de wrestling, va vorbi in emisiune despre legatura ei cu ringul de box si despre cum se pregateste pentru gala de la Bucuresti.

Ea va prezenta "Invincibilii", o gala fara precedent in Romania. Adrian Diaconu, romanul care se antreneaza in Canada alaturi de Lucian Bute si Jo Jo Dan, se bate cu Chris Henry pentru 600.000 de dolari, cea mai mare bursa din cariera.

 

Foto: Curentul 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului