Vedete din Romania

#doliu Amalia Nastase #Adrian Rugina #amalia nastase #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv #club colectiv

Amalia Nastase, in doliu dupa tragedia din club Colectiv

Amalia Nastase, fosta sotie a lui Ilie Nastase este in doliu! Aceasta a primit o lovitura crunta dupa incendiul din clubul Colectiv, soldat cu 30 de morti si peste 150 de raniti.

Aceasta a pierdut un prieten drag, pe eroul Adrian Rugina, ce i-a fost coleg de facultate.

"Am fost colegi de facultate. La ASE. Era un om pozitiv. Tot timpul incerca sa ne faca si pe noi, colegii si prietenii lui sa gandim pozitiv. Gasea solutii de rezolvare pentru orice problema. Era un om saritor. Ii ajuta pe toti cei care ii cereau sprijinul. Era viata lui muzica heavy-metal. Voia sa organizeze un mare concert in Bucuresti, cu trupe de afara si din tara.

Imi aduc aminte ca imi dadea cursurile lui. Prefera sa ramana el fara cursuri, dar sa avem noi, ceilalti. Dupa terminarea facultatii obisnuiam sa ne intalnim cu totii. Sa povestim. Sa ne aducem aminte de anii de facultate. Cu Adi chiar am colaborat pentru ca avea o firma pe tehnic. Cand am auzit ca s-a intamplat nenorocirea si ca numele lui se regaseste printre cei morti in acel incendiu, stiam ca el si-a dat viata pentru a salva alte vieti. Pentru ca asa era el. Se gandea la binele altora si abia pe urma la el", a declarat Amalia Nastase pentru Spynews.ro.

Muzicianul Adrian Rugina, in varsta de 38 de ani, si-a sacrificat viata pentru a-i salva pe ceilalti oameni din infern. Martorii au povestit ca l-au vazut in timp ce ii ajuta pe alti oameni sa iasa din Club. Era o singura usa si aproape 500 de oameni care fugeau din calea flacarilor. Unii oameni erau cazuti la pamant, dar Adrian nu s-a gandit doar la el, ci s-a oprit sa-i ridice. La un moment dat, fumul gros si toxic l-a rapus.

Sursa foto: livearad.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare