Vedete din Romania

#sarcina Amalia Nastase #vedete intern #amalia enache #showbiz

Amalia Enache, dezvaluiri inedite despre sarcina!

Amalia Enache este insarcinata in aproape 7 luni. Vedeta a tinut totul secret pana in urma cu cateva saptamani, insa recent a facut cateva dezvaluiri inedite despre sarcina ei. 

„Adevarul este ca eu aveam niste semne care imi dadeau un fel de certitudine. Cu toate acestea, pentru ca imi doream foarte mult sa fie asa, in minutele in care am asteptat rezultatul testului inima imi batea sa-mi iasa din piept. Chiar ma gandeam ca imi bate inima ca la examenele importante pe care le-am avut de dat cand eram mica sau la primele transimiuni in direct din viata mea, nu mai simtisem de mult asa de mari emotii!”, a dezvaluit Amalia Enache pentru Ring. 

 

Amalia Enache a decis sa nasca intr-un spital privat din Capitala.

“Voi lua o hotarare in trimestrul 3, in functie de ce ma sfatuiesc medicii. Am toate variantele deschise si voi alege varianta considerata cea mai sigura. E devreme acum.  Voi naste intr-un spital privat, desi anumite experiente cu spitale private au fost mult sub asteptari si m-au convins ca nu doar lipsa banilor, a dotarilor si a salariilor cu care se confrunta sistemul de stat ne supara cand ajungem pacienti, ci anumite metehne proaste, pe care, din pacate, le constant transferate din sistemul de stat in cel privat. De fapt imi urmez medicul in care am incredere acolo unde lucreaza, asa am luat decizia”, a declarat vedeta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului