Vedete din Romania

#divort Cristi Borcea #vedete intern # alina vidican #showbiz

Alina Vidican rupe tacerea! Cu ce ramane dupa divortul de Cristi Borcea

Dupa ce saptamani la rand s-a speculat ca Alina Vidican i-a cerut cateva milioane de euro lui Cristian Borcea ca sa ii acorde divortul, aceasta a rupt tacerea. 

Alina Vidican a marturisit ca nu i-a cerut niciun ban fostului sot. Cat despre partaj, ea spune ca este foarte simplu daca vor divorţa, de la Cristi Borcea ramane cu doi copii superbi, rodul iubirii lor de 13 ani. In reste, fostul acţionar dinamovist le va asigura copiilor tot ce trebuie- pensie alimentara, scoli si, mai presus de orice, dragoste, scrie libertatea.ro.

”Sunt foarte multe speculatii si neadevaruri spuse si inretinute constant la adresa mea in ceea ce priveste divortul, asa ca vreau sa lamuresc lucrurile, ca sa nu mai las loc de scenarii. Cum stiti, eu si sotul meu am depus actele de divort cu o mediere, pe care nu toata lumea alege sa o faca. Aceasta mediere poate fi retrasa in termen de 30 de zile de catre oricare dintre noi. Cat despre partaj, este foarte simplu, daca vom divorta. Eu, de la sotul meu Cristi Borcea, raman cu doi copii absolut superbi, rodul iubirii noastre de 13 ani. in rest, Cristi le va asigura copiilor tot ce trebuie – pensie alimentara, scoli si, mai presus de orice, dragoste”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare