Vedete din Romania

#psihopat #tv #alina sorescu

Alina Sorescu, urmarita de un psihopat

Alina Sorescu a intrat in vizorul unui psihopat . Prezentatoarea emisiunii “Tonomatul DP2”, de la TVR2, este speriata de acest barbat care o vrea de nevasta si care o urmareste constant. Din cauza lui, Alina nu mai merge nicaieri neinsotita si suna la 112 atunci cand vede o persoana dubioasa in apropierea ei.

Aceasta nu este insa prima data cand Alina Sorescu se confrunta cu o astfel de situatie. In urma cu doi ani, iubita lui Alexandru Ciucu era urmarita de un alt barbat indragostit de ea, care a renuntat cu greu la obsesia pe care o avea.

Alina a apelat si la ajutorul Politiei, insa nici oamenii legii nu au avut ce-i face urmaritorului care vine in fiecare zi la poarta TVR, deoarece respectivul nu este considerat un pericol, ci doar un barbat indragostit.

Prezentatoarea TV a marturisit ca de ziua ei a sunat la 112 pentru ca s-a simtit amenintata de barbatul care o urmareste. De altfel, ea nu mai iese din casa neinsotita si este hotarata sa apeleze la ajutorul politistilor de fiecare data cand vede o persoana dubioasa in apropierea ei. Intre timp insa, se bucura de vacanta, impreuna cu iubitul ei, Alexandru Ciucu si isi doreste sa revina la muzica, domeniu pe care l-a lasat secundar in perioada in care a fost ocupata cu emisiunea de la TVR.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului