Vedete din Romania

#alexandru ciucu #declaratii #alina sorescu #casnicie #divort

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au ajuns la divort? Primele declaratii despre terminarea unei casnicii ce a durat 11 ani

In ultima vreme, in presa au aparut numeroase zvonuri care prevad ca relatia dintre Alina Sorescu si sotul ei, Alexandru Ciucu, a ajuns la final dupa 11 ani. Potrivit zvonurilor cei doi dunt mai aproape ca niciodata de divort.

Mai mult, faptul ca de pe contul de Facebook al Alinei Sorescu au disparut toate pozele in care aparea si sotul acestia, zvonurile par a fi confirmate. Cu toate acestea tatal cantaretei este de alta parere si infirma faptul ca cei doi ar urma sa divorteze.

"Nu este nimic adevarat cu divortul! Este o prostie, sigur ca da, sunt bine cu totii!", a declarat Gabi Sorescu pentru playtech.ro.

Probleme in cuplu. Sotul Alinei Sorescu, prins alaturi de o alta femeie

In urma cu patru luni, alexandru Ciucu, sotul Alinei Sorescu, era surprins alaturi de o alta femeie. Dupa momentul respectiv Alina Sorescu a facut declaratii evazive intr-o emisiune de la PRO TV.

“Eu sunt in lumea asta de mica si am muncit atatia ani ca sa ajung la un nume curat si lumea, cum sa spun, sa creada in numele meu.

Sa-mi creez o imagine credibila. Dar eu sunt destul de obisnuita cu lumea asta. Celebritatea, intr-adevar, nu este usor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de cand ma stiu. Sunt in lumina reflectoarelor de cand eram copil. Sunt invatata cu astfel de situatii. Vreau sa-mi vad mai departe de activitate si de familie.”, declara Alina Sorescu la acea vreme, fara sa infirme sau sa confirme faptul ca a fost inselata. 

Alexandru Ciucu, reactie neasteptata dupa aparitia zvonurilor in presa 

Dupa ce in luna mai au aparut informatii in presa ca Alex Ciucu a inselat-o pe Alina Sorescu, acesta a dat declaratii categorice si a dorit sa puna capat zvonurilor.

“La ce sa iei atitudine? Sa te dezvinovatesti de tot ce se intampla? Ne deranjeaza informatiile astea, care au aparut prin presa, dar nu avem incotro.

Am incercat sa nu mai dam curs acestor informatii care vad ca apar, in ultima perioada, destul de des, in spatiul public.

Nu este adevarat nimic, nu divortam. Nu inteleg de ce lucrurile au ajuns pana la acest nivel. Intr-adevar, au aparut poze cu o femeie langa mine, dar ea este Georgiana, o prietena de familie, nimic mai mult. Intorsatura asta a fost luata din nimic”, spunea Alexandru Ciucu pentru impact.ro.

Cu toate acestea, pe conturile de socializare ale Alinei Sorescu nu se mai regaseste nicio poza in care aparea alaturi de sotul ei, Alexandru Ciucu, semn ca toate zvonurile sunt adevarate si cei doi se apropie de divort.

Sursa foto: viva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare