Vedete din Romania

#dezvaluiri divort #Alex Ciucu #divort # casa alina sorescu

Alina Sorescu, noi dezvaluiri despre divortul de Alex Ciucu: "Nu sunt nici prima, nici ultima"

La inceputul lunii mai, Alina Sorescu a confirmat faptul ca ea si sotul ei, Alexandru Ciucu, au decis sa mearga pe drumuri diferite. Acum, artista a facut noi dezvaluiri despre divortul care inca nu s-a finalizat.

 

Desi se zvonea de mai mult timp in presa ca Alina Sorescu si Alex Ciucu nu ar mai avea o casnicie fericita si ca sunt la un pas de divort, cei doi nu au confirmat acest lucru, pana cand in presa nu au aparut dovezi.

Prima care a vorbit despre acest a fost Alina Sorescu. „Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri. Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el, pana la solutionarea in instanta a procesului“, a scris Alina Sorescu pe retelele de socializare, confirmand divortul de Alexandru Ciucu.

„Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei, care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare“.

Recent, Alina Sorescu a facut noi dezvaluiri despre divortul care nu s-a terminat inca, mai ales in ca in joc este custodia fetelor. “Sufletelul meu este increzator ca lucrurile se vor aseza, ca asa e viata si cu bune si cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Asa se intampla in viata, sa trecem si prin momente mai putin placute, dar pe care sa ni le asumam demn si sa mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. E o perioada sensibila pentru ca eu am depus actele de divort. Deocamdata noi vorbim de o ordonanta prin care sa fie stabilit domiciuliul fetelor pana cand se va solutiona acest proces. Lucrurile nu s-au intamplat peste noapte, ci in timp. Divortul nici nu s-a intamplat inca, e o perioada lunga”, a declarat Alina Sorescu la Teo Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului