Vedete din Romania

#Alina Puscas copii #vedete intern #alina puscas #showbiz

Alina Puscas, prima imagine alaturi de cei doi copii ai sai

Alina Puscas i-a daruit, in urma cu trei luni, o surioara baietelului sau, Alexandru, in varsta de 3 ani, si al medicului Mihai Stonescu. Prezentatoarea tv a marturisit care sunt schimbarile prin care trece familia sa odata cu aparitia celui de-al doilea copil.

Alina Puscas marturiseste ca este “mult mai relaxata, pentru ca acum stiu exact ce am de facut in fiecare situatie. Mi-e mult mai usor acum, cand am de stat numai cu Melissa. Cand trebuie sa stau cu amandoi… se declanseaza haosul”.

In interviul acordat “Viva!”, Alina Puscas a descris comportamentul lui Alexandru, 2 ani, vizazi de surioara sa. “Daaaa, pustiul Alexandru e un sensibil si un iubaret. Chiar m-am mirat ca a pupacit-o pe Melissa atat de lejer de fata cu toata lumea. Dar mai sunt si momentele de gelozie, cand o trezeste intentionat, lovind cosuletul sau izbind cu putere toate jucariile ce-i pica in mana. La inceput, Melissa s-a trezit si cu palme peste cap, dar nu mai este cazul, de mult timp. Acum a acceptat-o, ii cere prezenta, o cauta, o pupaceste”.

Desi recunoaste ca programul bebelusului o oboseste, Alina Puscas este optimista. “Daca nu ar fi asa, as mai simti emotia cresterii lor?”. Prezentataorea tv reuseste sa “fure” cateva ore pe care sa le petreaca in cuplu. “Suntem tinerei si parinti usor nonconformisti, asa ca, atunci cand vrem, ne facem intotdeauna timp doar pentru noi, chiar daca si pentru cateva ore”.

In ceea ce priveste silueta de dupa nastere, Alina Puscas recunoaste ca “mai am de dat jos vreo trei kilograme si o perioada mai serioasa de tonifiere la sala. Nu mi-am revenit la fel de usor ca dupa prima sarcina, dar nici nu ma plang. Mai am de tras putin ca sa ajung sa fiu asa cum eram inainte de cele doua sarcini”.

Sursa foto: viva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare