Vedete din Romania

#operatie Alexandru Arsinel #operatie #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, pe patul de spital! A fost operat!

Necazurile par ca nu se mai termina pentru indragtul actor, Alexandru Arsinel. Dupa ce in anul 2013 a suferit un transplant de rinihi, actorul a trecut prin alte trei operatii. In urma cu o luna, actorul a fost operat de hernie.

Alexandru Arsinel povesteste ca in perioada in care a fost internat in spital pentru operatia de hernie (fiind operat la coloana), sotia acestuia a suferit un accident soldat cu un hematom la cap.

"De la operatie, rinichiul functioneaza foarte bine. Problemele vin insa din… spate. Am facut o noua operatie, tot de hernie de disc. Cand coloana o ia razna, si la 77 de ani, nu ai ce face. Am urmat si urmez o perioada de recuperare. Am avut insa probleme foarte mari si cu sotia, care a cazut si a facut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sanatate. Daca tin la viata, trebuie sa tin si regim, ceea ce si fac. Pentru ca viata este frumoasa si mi-a dat sansa sa fac o meserie legata de oameni", a marturisit Alexandru Arsinel, pentru libertatea.ro.

Desi durerile erau ingrozitoarea, la trei zile de la operatie, Arsinel a urcat din nou pe scena. Iata ce l-a facut sa-si pastreze optimismul si sa nu renunte la ceea ce iubeste cel mai mult: meseria de actor.

"Am urcat pe scena din ideea de a nu renunta. Daca apuci sa faci acest lucru, e mult mai greu sa te intorci. Durerea ca te bantuie gandul ca ai putea sa nu mai apari este mult mai mare decat cea fizica. si acum, nu trece o ora fara sa fac ceva. Iar daca nu fac nimic, ma apuca toti dracii…", a mai adaugat Arsinel.

Sursa foto: revistatango.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului