Vedete din Romania

#actorul alexandru arsinel # alexandru arsinel internat de urgenta #probleme cardiace #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, internat de urgenta. Declaratii cutremuratoare de pe patul de spital!

Indragitul actor de comedie Alexandru Arsinel a fost internat de urgenta din cauza unor probleme cardiace. Artistul a fost internat la spitalul Monza, specializat pe afectiuni cardiace.

 

“Inima mea se pare ca are nevoie de o reparatie generala, daca ma pot exprima asa. Si atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de Covid-19, care mi-a dereglat organismul.

Voi ramane internat cateva saptamani, nu stiu exact sa va spun acum perioada cu exactitate. Ce stiu e ca medicii au nevoie sa se uite cu multa atentie la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, a precizat Arsinel pentru impact.ro.

Artistul a mai declarat pentru sursa citata ca regreta ca nu are starea de sanatate favorabila pentru a putea onora memoria Stelei Popescu. Pe 23 noiembrie se implinesc 4 ani de la decesul indragitei actrite

“Parca ar fi un mic blestem ca perioada asta din an ma prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suporta amanare, in loc sa incerc sa mai fac cate ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil ca Stela ma cauta deja! Cine stie?!”, a adaugat cu amaraciune in voce Arsinel, pentru sursa citata.

Arsinel, internat si in septembrie cu probleme de sanatate

Nu este prima oara in aceasta toamna, cand Arsinel ajunge pe patul de spital. Acesta a mai fost internat si in luna septembrie cand a acuzat o stare de slabiciune grava. 

“Nu am o stare fizica prea buna, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu stiu ce am exact, nici medicii parca nu ii dau de cap. Trebuie sa mai umblu sa vedem ce imi gasesc doctorii, am incredere in ei ca vor gasi o solutie. Nu ma simt bine fizic, parca nu mai am putere asa, nu stiu sa iti explic exact. Pandemia asta cred ca a reusit sa ma afecteze destul de mult. Sper sa fie bine, nu imi mai arde de nimic acum. Asta este viata, ce sa ii facem. Mi-as dori sa nu se faca tam-tam pe subiectul acesta. Este o problema strict ce ma priveste pe mine si pe familia mea si cam atat”, declara artistul la inceputul lui septembrie, potrivit dcmedical.ro.

Indragitul actor s-a infectat in luna mai cu Covid. A avut noroc ca si-a facut vaccinul si, dupa trei saptamani a fost externat. Cu toate acestea, virusul l-a lasat cu sechele si trebuie sa mearga periodic la spital pentru tratament.

“Boala asta este atat de provocatoare, de jigodeasca, daca-mi permiteti cuvantul, incat sa nu creada nimeni ca scapa cu una, cu doua din ghearele sale. Pur si simplu, odata ce te-a luat in brate, iti da cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie sa merg in fiecare saptamana la spital. O data sau de doua ori, in functie de indicatiile medicului”, a spus Alexandru Arsinel, citat de dcmedical.ro.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare