Vedete din Romania

#alexandru arsinel #transplant Alexandru Arsinel #transplant rinichi #reactii post transplant

Alexandru Arsinel: "Imi pare rau ca m-am nascut in tara asta"

In urma cu cateva zile, actorul Alexandru Arsinel a suferit o operatie de transplant de rinichi, insa imediat dupa aceasta interventie, in viata actorului au aparut alte probleme. Mai multe persoane l-au acuzat pe actor ca a fost supus acestei operatii deoarece este artist, iar ceilalti pacienti trebuie sa astepte luni sau ani la rand pentru o astfel de interventie.

Emanuel Ungureanu, de la Asociatia pentru Solidaritate si Empatie, a fost cel care s-a revoltat in acest caz. El a trimis o scrisoare deschisa actorului in care a criticat dur acest episod.

"Eu cred ca, daca aveati 70 de ani si nu erati un VIP, nu ati fi primit acel rinichi... Dumneavoastra ati primit un rinichi la trei zile dupa ce ati solicitat un transplant pentru ca sunteti vedeta, iar profesorul Lucan a decis ca viata dumneavoastra este mai pretioasa decat a altora", a precizat in scrisoare sa Emanuel Ungureanu.

Imediat dupa ce a primit scrisoarea, actorul a reactionat si el.

"M-as fi mirat sa nu apara si rautati. Daca ati discuta cu dl doctor Lucan, cred ca v-ati lamuri despre cine este acest domn Ungureanu. A fost o sansa. N-as dezvolta foarte mult, pentru ca efectiv intru intr-o stare de depresie si incep sa ma gandesc ca-mi pare rau ca m-am nascut in tara asta", a declarat Alexandru Arsinel pentru "Ring".

Sursa foto: contact-preturi-artisti.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare