Vedete din Romania

# alexandru arsinel azil # stare de sanatate arsinel # internat in spital #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, din nou in spital! Nu se mai intoarce la azil! Motivul pentru care copiii acestuia au luat decizia de a-l tine acasa dupa externare

In urma problemelor de sanatate avute, Alexandru Arsinel a petrecut mai mult timp prin spitale. Dupa ultima internare, copiii acestuia au luat decizia de a-l duce la un azil unde a stat timp de o luna.

 

Acum, actorul are din nou probleme de sanatate si se afla internat la spitalul Fundeni din Bucuresti, la sectia de Terapie Intensiva a sectiei de urologie.

Dupa internarea in spital, copiii acestuia au luat decizia de a nu-l mai duce la azil si i-au luat toate lucrurile din camera.

”Copiii lui nu-l vor mai duce, dupa externare, la acel camin de batrani din Snagov, unde a stat aproape o luna. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, si acolo beneficia de confort si de tratament. Insa, s-a interpretat un pic altfel, ca l-ar fi mutat acolo definitiv, si le-a fost cam rusine sa-l mai lase un timp acolo. Dupa ce va fi externat, probabil ca va fi adus acasa. Starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel este delicata, fiind in continuare internat si aflandu-se sub supraveghere medicala”, au dezvaluit surse apropiate familiei pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare