Vedete din Romania

#fotografii toples #aparitie indecenta #alexandra stan

Alexandra Stan, o noua aparitie indecenta! A postat fotografii topless pe Instagram

Recunoscuta ca fiind o artista lipsita de inhibitii, Alexandra Stan nu inceteaza sa-si surprinda fanii din mediul online.

 

In urma cu aproximativ 24 de ore, celebra cantareata a avut o noua aparitie de-a dreptul incendiara pe Instagram, acolo unde a ales sa posteze doua fotografii in care apare topless.

 

„Scuze, nu-i vad pe rautaciosi”, a scris Alexandra Stan in dreptul imaginii care a adunat rapid peste 20.000 de like-uri si cateva sute de comentarii.

Chiar daca au existat multe persoane care au apreciat imaginile si au laudat-o pe artista pentru curaj, au fost si internauti care au pus-o la zid, astfel ca parerile au fost impartite.

„Hai ca mai ai putin si iti arati toate cele… Penibila este putin spus, domnisoara”, „Fiecare are dreptul sa faca ce doreste cu corpul si viata lui, nu o mai criticati, invidiosilor”, „Doamne, ce fata frumoasa erai! Pacat de tine… ce ai fost si ce ai ajuns” si „Atunci cand esti cu adevarat deschis la minte, nu-ti pasa de parerile celor care te judeca”, au fost doar cateva dintre comentariile primite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului