Vedete din Romania

#Alexandra Dinu Adrien Brody #alexandra dinu #antonio banderas

Alexandra Dinu, sarut cu un actor celebru de la Hollywood

Alexandru Dinu traverseaza una dintre cele mai bune perioade ale vietii sale, dupa ce s-a mutat in SUA.

Alexandra Dinu isi face debutul la Hollywood! Prima sotie a fotbalistului Adrian Mutu va juca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas! Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei “Capcana mortala/Bullet Head”.

Scenariul filmului include si o scena de sarut intre Alexandra Dinu si Adrien Brody (foto). Despre colaborarea cu Adrien Brody, Alexandra Dinu are doar cuvinte de lauda.

“Adrien e un suflet frumos, o persoana speciala. Mi-a placut la nivel uman foarte mult. il admiram ca si actor inainte de a juca impreuna, insa m-am bucurat sa-l descopar ca om. E profund, un artist in adevaratul sens al cuvantului”.

“Am avut timp sa discutam, sa vorbim despre rol, chiar sa ne cunoastem cu cateva zile inainte, iar pe set totul a decurs foarte bine”, a declarat actrita.

Alexandra Dinu s-a mutat in SUA in urma cu 2 ani.

“Cautam, intr-un mod sau altul, o renastere. Acest lucru se intampla dupa o perioada foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise doua operatii la inima, timp in care i-am acordat toata atentia. Au fost doi ani in care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regasit foarte obosita si confuza. Oricum, eu am fost intodeauna adepta schimbarilor si orice schimbare este o evolutie pentru mine. Nu am plecat in America in cautarea rolului vietii. Acesta poate veni de oriunde acum pentru ca nu mai exista granite in cinematografie. America este, pur si simplu, doar o noua etapa din viata mea”, a declarat Alexandra Dinu pentru revista ELLE.

Filmul “Capcana Mortala/ Bullet Head” va avea premiera va avea premiera in Statele Unite vineri, 8 decembrie si in cinematografele din Romania in data de 5 ianuarie.

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare