Vedete din Romania

#alex velea si antonia #copii alex velea #antonia #alex velea

Alex Velea e cu nervii la pamant. A aflat ca nu poate fi tatal copiilor sai

Alex Velea a fost in culmea fericirii atunci cand a aflat ca iubita sa Antonia ii va darui si cel de-al doilea copil. Cand Dominic va implini 2 ani, artista va aduce pe lume inca un baietel. Bucuria celor doi este umbrita insa de faptul ca Alex nu ii poate recunoaste inca pe cei doi copii.

Alex si Antonia au aflat, de la avocatul cantaretei, ca vor mai trece noua luni dupa divortul dintre ea si Vincenzo Castellano pana ce Alex va putea merge la primarie sa isi declare copiii. Legea nu ii permite sa faca acest lucru mai devreme.

Potrivit libertatea.ro, au trecut deja trei ani de la deschiderea procesului de divort dintre Antonia si Vincenzo Castellano, insa lucrurile sunt inca departe de a fi rezolvate. Desi in curand Alex Velea urmeaza sa-si tina in brate cel de-al doilea copil, nici acesta nu ii va purta numele. Cel putin o vreme buna de acum incolo.

„Antonia, fiind o persoana casatorita, exista acea prezumtie legala cum ca tatal copiilor este sotul. Lucru valabil inca o perioada de noua luni de la pronuntarea divortului”, a declarat avocatul Antoniei, Ioan Todan.

Astfel, Alex Velea mai are de asteptat pana ce numele sau va fi trecut in certificatul de nastere al copiilor sai. Situatia nu este nicidecum una placuta pentru cantaret, insa se vede nevoit sa o accepte, de dragul Antoniei si al copiilor sai.

Recent, Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, declara ca ei si-ar dori ca divortul sa se pronunte cat mai repede. „Noi ne-am oferit sa ne ocupam noi de chestia asta. Am fost refuzat si atunci am stat in banca noastra, sa asteptam”, spunea acesta. De partea cealalta insa, avocatul artistei, Ioan Todan, spune ca lucrurile stau altfel. ”Notarul care se ocupa de divort este cel ales de ei, noi am facut cum au vrut”, a precizat acesta, ciatat de Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului