Vedete din Romania

#alex bogdan #giani kirita #amenintare

Alex Bogdan il ameninta pe Giani Kirita: „Daca ma vad cu el in Bucuresti o sa iasa rau”

Chiar daca nu a reusit sa fie lider de audienta, show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” are destui fani, iar vedetele care participa in emisiune si-au atras atat vorbe bune, cat si atacuri din partea publicului.

 

Recent intors din Republica Dominicana, dupa ce a strigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, Alex Bogdan a fost invitat in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a afirmat ca a iesit din show-ul de la PRO TV din cauza lui Giani Kirita.

„Deci tarantulele, serpii, crabii, sobolanii, toate animalele nu o sa muste din tine. Cei mai periculosi care vor sa muste din tine sunt colegii din tabara. Serpii, hienele, Giani Kirita! Eu, daca ma vad cu Giani Kirita pe strada in Bucuresti, o sa iasa foarte rau. Ascultati la mine! Vorbesc foarte serios! Daca trece pe langa mine in Bucuresti, ar face bine sa treaca de partea cealalta. Cand o sa iasa din jungla, suna-l si spune-i ca Alex Bogdan il cheama la Maruta sa avem o discutie pe care nu am apucat sa o avem acolo, pentru ca am plecat din cauza lui”, a spus comediantul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare