Vedete din Romania

#Alex Ashraf #declaratii #oana zavoranu #relatie #despartire

Alex Ashraf, despre despartirea de Oana Zavoranu: "Vreau sa stau si eu linistit"

Desi parea ca Alex Ashraf si Oana Zavoranu au o casnicie fericita, in ultima perioada au aparut zvonuri conform carora cei doi ar fi ajuns la despartire. Sotul actritei a facut un anunt surprinzator pe retelele de socializare, dupa ce a fost intrebat despre starea relatiei lor.

 

Recent, Alex Ashraf a intrat live pe TikTok, iar fanii au fost curiosi sa afle daca el si Oana Zavoranu mai formeaza un cuplu. Alex Ashraf a incercat sa evite un raspuns direct la aceasta intrebare, insa a mentionat ca situatia lor ramane un mister. De asemenea, el si-a exprimat dorinta de a avea liniste si a subliniat ca pana acum a stat in umbra, dar acum isi doreste ca oamenii sa il cunoasca cu adevarat.

„Nu am un program. As vrea sa merg in toata tara din nou, sa iau tara la picior. As vrea sa merg si in afara in vacante, dar nu prea am timp (…) Daca o luati pe partea asta, nu vorbesc, orice intrebare, numai pe partea dreapta sa nu fie. Poti sa ma intrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile intrebari, am stat in umbra. Vreau sa stau si eu linistit, sa fiu si eu Alex, sa ma cunoasca lumea Alex”, a spus Alex Ashraf, potrivit spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare