Vedete din Romania

Alessandra Stoicescu si la radio

Sandrei Stoicescu se pare ca ii prieste povestea de dragoste in care este implicata in present. Dupa ce si-a facut publica relatia pe care o are cu “colegul de la IT” si a refuzat sa se mai ascunda de ochii curiosilor, stirista Antenei 1 s-a eliberat de toate inhibitiile pe care le avea, , povesteste Ziarul. Extrem de motivata si foarte sigura pe ea, Alessandra a acceptat de curand o provocare, fiind de acord sa prezinte in fiecare zi o emisiune la radio.

Tonus bun

Dupa cateva relatii esuate si lungi perioade de cautari si tatonari, in viata Alessandrei Stoicescu a rasarit soarele. Stirista radiaza de fericire si are un tonus extrem de bun, dupa ce si-a gasit marea dragoste . Sandrei i s-a propus sa realizeze o emisiune zilnica la radio, la News FM, proiect care a fost acceptat imediat de stirista.

Satisfactii profesionale

“O buna parte din satisfactiile pe care le am provine din munca, asa ca acest proiect al News FM mi-a venit manusa. Emisiunea are loc live, de la 14,00 la 16,00, si voi dezbate acolo orice stire a zilei care conteaza, adica orice eveniment care afecteaza intr-o mai mica sau mai mare masura viata fiecaruia dintre noi”, a declarat stirista. Sandra s-a alaturat, astfel, colegilor sai de trust, Andreea Berecleanu si Mircea Badea, cei care cocheteaza de ceva vreme cu News FM, dar si Mihaelei Radulescu, prima moderatoare care a realizat si emisiuni de televiziune, dar si programe transmise pe calea undelor. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare