Vedete din Romania

#mihaela radulescu #iubire #relatie #elan

Afla care este femeia din spatele afaceristului Elan Schwartzenberg!

Dupa doi de la despartirea de Mihaela Radulescu, Elan Schwartzenberg   a reusit sa-si recladeasca viata. Afaceristul s-a indragostit de o femeie in varsta de 37 ani pe numele ei, Monica Hoffman.

Luni seara, Elan a fost invitatul lui Cristi Brancu in emisiunea Agentul VIP de la Antena 2. Aici, omul de afaceri ar fi dat de inteles faptul ca de patru luni este implicat intr-o relatie amoroasa .

Sunt un barbat liber, iar de cateva luni am o iubita. Este o femeie matura, care nu are legatura cu lumea showbizului si care munceste de dimineata pana seara", ar fi spus Elan Schwartzenberg in emisiune.

Acum, la cateva zile de la declaratia data de afacerist s-au putut afla mai multe detalii in legatura cu femeia care i-ar fi pus omului inima pe jar. Aceasta se numeste Monica Hoffman si este fosta sotie a afaceristului Fernando Enciu.

Elan si Monica ar fi petrecut deja cateva vacante romantice impreuna la Saint-Tropez, Paris si Monte Carlo. Suparat insa ca s-a scapat, Elan Schwartzenberg ar ar fi negat ulterior cele afirmate.

Am glumit. As recunoaste daca as avea pe cineva. Sunt un barbat liber si pot fi cu oricine imi doresc", ar fi spus acesta pentru ziarul Click!

Insa, potrivit apropiatilor celor doi, Elan si Monica formeaza un cuplu deja de patru luni dar prefera discretia atunci cand e vorba de povestea lor de dragoste.

Fostul sot al Monicai, Fernando Enciu in varsta de 43 ani, are numai cuvinte de lauda la adresa acesteia, considerand-o o femeie de succes implinita profesional si financiar.

„Noi am fost impreuna din anul 2000 si am divortat in urma cu doi ani, in urma scandalului cu Loredana de la Trident. Acum, avem afaceri impreuna, o fabrica de contoare de gaze. Monica este o femeie foarte frumoasa si foarte invidiata", a declarat Fernando Enciu pentru ziarul Click!.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului