Vedete din Romania

#cristian brancu #tv #adriana bahmuteanu

Adriana Prigoana l-a lasat pe Brancu sa astepte

Adriana Bahmuteanu se joaca cu rabdarea prezentatorilor de televiziune. Desi trebuia sa se afle in studioul emisiunii prezentate de Cristi Brancu la Antena 2 , Adriana a facut emisiunea, insa nu din fotoliul invitatului in direct, ci prin telefon.

Bahmu si-a reluat activitatile mondene dupa cateva luni de la moartea fiului sau cel mic, Darius. Joia trecuta ea s-a aflat printre invitatii evenimentului organizat de Kanal D prin care se sarbatorea intrarea in noua grila de toamna a postului turc, pentru care prezinta si ea o emisiune.

Dupa doar doua zile, Adriana era invitata la emisiunea “Agentul VIP”, de la Antena 2. Cristian Brancu , prezentatorul emisiunii a stat cu emotii pana dupa trecerea momentului in care trebuia sa inceapa emisiunea pentru ca invitata nu ii ajunsese. Bahmu a intarziat mai mult decat “sfertul academic”, care nu este acceptat insa in cazul emisiunilor de televiziune transmise in direct.

Se pare ca prezentatoarea Kanal D a plecat relaxata de acasa, din Pipera, a stat mult la bariera spre Petricani, dupa care s-a ratacit prin complexul Romexpo. Potrivit Ring, Adriana l-a sunat pe Brancu, acesta fiind astfel nevoit sa faca emisiunea in direct, insa prin telefon.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului