Vedete din Romania

#gravida #sexy #sarcina #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu: "Sarcina nu este un motiv sa te neglijezi ca femeie"

Desi este insarcinata in cinci luni si jumatate, Adriana Bahmuteanu acorda o mare atentie look-ului ei. Nevasta lui Prigoana considera important ca o femeie  gravida sa fie ingrijita si in pas cu moda.

Astfel, vedeta, in varsta de 36 ani, rasfoieste constant revistele de moda si incearca sa se mentina in tendinte, adoptand un stil sport-elegant.

“Sarcina nu este un motiv sa te neglijezi ca femeie, ci dimpotriva, este indicat sa porti haine care sa te faca sa te simti sexy, dar, in acelasi timp, sa nu fie incomode pentru tine si pentru bebelusul pe care il ai in burtica. Eu vreau sa fiu cea mai sexy graviduta. E important sa fiu frumoasa si ingrijita pentru sotul meu, care sunt sigura ca vrea langa el o femeie adevarata, nu o persoana care sa se vaite toata ziua”, a explicat Adriana Bahmuteanu pentru Libertatea.

Sotia deputatului Silviu Prigoana a mai precizat ca sarcina decurge normal si spera sa nu intampine vreo dificultate pe parcurs. Astfel, peste aproape patru luni, Adriana va da nastere celui de-al patrulea mostenitor al lui Prigoana, dupa Honorius, Silvius si Maximus .

Desi nu are niciun simptom ingrijorator, vedeta TV a devenit mai superstitioasa si prefera sa nu achizitioneze nimic pentru cel mic pana ce acesta nu se va naste.

“Nu am pregatit nici camera copilului . Stim ca va fi baiat, insa vom cumpara cele de trebuinta dupa nastere. Am devenit cam superstitioasa in ultimul timp”, a completat Adriana Bahmuteanu pentru aceeasi publicatie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului