Vedete din Romania

Adriana Bahmuteanu pregateste botezul lui Mihai

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au pus la punct toate detaliile legate de botezul baietelului lor, Mihai Maximus, planificat pentru 15 martie, relateaza Cancan. Aceasta data nu a fost aleasa intamplator. Cei doi baieti mai mari ai omului de afaceri, Honorius si Silvius, care invata in America, vor avea in acea perioada vacanta de primavara . La petrecerea care va avea loc la restaurantul unui hotelului de lux din Bucuresti, unde sunt asteptate in jur de trei sute de persoane.

Doua meniuri

"Vom avea un , dar si unul pe baza de carne. Preotul ne-a explicat ca nu poate sfinti carnea, de aceea am optat si pentru preparate de post. In schimb, parintele ne-a dat dezlegare la peste si, implicit, la fructe de mare ", a spus Adriana Bahmuteanu. Preparatele vor fi pregatite de celebrul bucatar Petrisor Tanase. Cat despre bautura, aceasta va fi la discretie, fiecare va servi ce va dori. Modelul de tort va fi realizat dupa un catalog italienesc cu produse de cofetarie . Nasii micutului Mihai Maximus, care in martie va implini cinci luni, sunt deputatul PSD Eduard Martin si Dora, logodnica sa. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului