Vedete din Romania

#tv #blog #mihaela radulescu #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu, incantata de plecarea Mihaelei

Adriana Bahmuteanu sustine plecarea Mihaelei Radulescu din televiziune. Doamna Prigoana glumeste pe seama Mihaelei si a lui Dani Otil, pe blogul ei.

"Diva ne paraseste si se muta la Cannes, sau la Monaco sau nu stiu prin ce coclauri iar plecarea e invaluita de oaresce mister. Pai cum altfel ne-am putea inchipui ca o femeie avida de publicitate, care si-a construit imaginea pas cu pas mai bine de zece ani muncind din greu sa dea acum cu piciorul la tot ce-a cladit, asa, pur si simplu? Sa lasi tu proiecte umanitare - extrem de banoase- aparitii la bine imbracati fashion icon in Ciao!, ditamai emisiunea tv cu mega buget, o armata de stilisti si filfizoni care-ti plimbau trenele - pentru ce?", scrie Adriana Bahmuteanu.

Bahmu sustine ca plecarea Mihaelei este oportuna din cauza scaderii audientelor emisiunii " Duminica in familie ", care ar fi dus la concedierea ei. Desi ii saluta plecarea Mihaelei, sotia lui Prigoana regreta ca prezentatoarea TV nu este "desteapta, serioasa, femeie cu capul pe umeri".

"Mi-ar fi placut s-o vad cu sotul ei devotat dar infidel si peste zece ani si sa nu-i simt in glas o urma de regret cand zice ca gusta si el din productia locala de curve, sa nu aud ca vrea sa se impace dar ca el n-o mai primeste ca l-a facut de ras, sa nu-i surprind lacrima din ochi cand zice ca renunta la cariera de parca cineva ar duce-o la taiere ", explica Bahmu pe blog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare