Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #Adriana Bahmuteanu slabit #dieta Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu, dieta drastica dupa despartirea de iubit. Cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme

Adriana Bahmuteanu a inceput lupta cu kilogramele imediat dupa despartirea de iubitul sau grec. A suferit mult si isi gasise refugiul in mancare. Se ingrasase foarte mult, insa vedeta si-a dat seama ca este momentul sa se opreasca si sa ia masuri drastice. A inceput rapid o dieta, iar in scurt timp a reusit sa dea jos nu mai putin de 20 de kilograme.

 

„Am slabit precum economia Romaniei. Nu chiar 20 in cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am inceput sa intru in vechile haine, unele chiar imi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuteanu la „Xtra Night Show”.

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, Adriana a dezvaluit si care sunt alimentele la care a renuntat definitiv, dar si ce mananca in fiecare zi pentru a scapa de kilogramele in plus.

Fosta sotie a lui Silviu Prigoana a marturisit ca face si niste injectii, iar acestea au rolul de a reduce pofta de mancare.

„Sunt intr-un proces continuu, mananc foarte multe vegetale crude, rontai cate ceva, mananc salate si fac niste injectii. Dimineata mananc un ou fiert, un mar, un biscuit, fructele e bine sa le mananci dimineata. Eu m-am dus la doctor, am zis ca pocnesc, mi-am schimbat toata garderoba ca nu ma mai cuprindea nimic si m-a pus pe dieta asta. Nu te infometeaza, am renuntat la paine, m-am dus cu analizele facute si injectiile astea primite anihileaza pofta de mancare din creier. E ultima inventie in materie de slabit, e brevetata, nu stiu cum se numeste, dar nu e nimic experimental, se fac timp de sase luni. Iti trebuie reteta si doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a mai declarat Adriana Bahmuteanu in emisiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului