Vedete din Romania

#abuzata sexual #declaratii socante #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri socante! A fost abuzata sexual de fostul iubit: „Nu am vrut sa se afle”

In vara anului trecut, dupa ce s-a despartit de Nikos Papadopoulos, Adriana Bahmuteanu l-a acuzat pe acesta ca a hartuit-o si a agresat-o, ajungand cu el la proces. Chiar daca initial a obtinut ordin de restrictie impotriva barbatului, pana la urma vedeta a pierdut procesul si a trecut sa plateasca si cheltuielile de judecata.

Acum, jurnalistii de la Cancan au intrat in posesia declaratiei pe care Adriana Bahmuteanu a depus-o la dosar, dezvaluirile ei fiind de-a dreptul socante.

„Relatia noastra a incetat in urma cu un an, l-am evacuat in repetate randuri din domiciliul meu, am schimbat broastele la usa, insa m-a urmarit. Anul acesta, a plecat de patru ori din domiciliu, dar a revenit. Evenimentele reclamate au avut loc la sfarsitul lunii iunie, cand i-am cerut sa paraseasca domiciliul, imobilul fiind al mamei mele. Au fost mai multe incidente. Am depus plangere, am specificat ca ma urmareste, ma hartuieste si ca imi e frica pentru viata mea. M-a lovit in repetate randuri, ultima data m-a impins cand a vrut sa intre peste mine, schimbasem butucul de la usa. Am reclamat violenta sexuala, nu am vrut sa se afle, dar nu s-a putut. Aveam o relatie conflictuala, rece. Daca eu nu doream relatii sexuale, ma forta. Ma urmarea peste tot unde ma duc, pentru hartuire, infractiuni electronice, are acces la toate conturile mele, eu lucrez de pe acele conturi. Am mesaje de amenintare, ca nu o sa scap niciodata de el, ca va fi umbra mea. Imi e teama ca ma impinge, ma bate si vine peste mine in casa, eu in prezent am alta relatie. I-am cerut paratului in repetate randuri sa ma lase in pace, o martora a fost de fata cand m-a batut acum doi ani. Toate stiu ca imi doream finalizarea relatiei in mod amiabil. Pe 9 iulie ma aflam pe geam, paratul imi arata pumnul si mi-a spus ca nu o sa scap niciodata de el. Geamul meu da chiar la cafenea. La sfarsitul lunii iunie m-a amenintat cu moartea, cand mama mea i-a cerut sa paraseasca domiciliul. M-a amenintat inclusiv de fata cu politia, ca o sa vad eu ce o sa patesc, ca nu o sa scap niciodata de el, s-a filmat amenintarea de politisti. Chiar i-am rugat pe politisti sa consemneze. Mi-a clonat telefonul, aveam tracking pe telefon, ma urmarea unde ma duc, avea toate parolele de la email, de la retelele sociale, inclusiv a vorbit cu tehnicianul de la ziarul unde lucrez, cred ca atunci a clonat telefonul. Eu cunosteam ca eram monitorizata, i-am cerut sa imi dea parola, ca e infractiune. A venit din nou la cafenea pentru a ma urmari. Este modul lui de a actiona, vine, isi gaseste de lucru in fata blocului sau sta la cafenea pentru a vedea ce fac sau daca intru in casa. M-a amenintat verbal, l-am vazut de pe geam, m-a amenintat de la distanta, mi-a aratat pumnul si a spus «You will see». L-a amenintat si pe partenerul meu de viata prin mesaje”, a spus Adriana Bahmuteanu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare