Vedete din Romania

#mutat #vila #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu da vila din Pipera pe una din Bucuresti

Adriana Bahmuteanu se muta in Bucuresti. Satula pana peste cap de aglomeratia din Pipera , precum si de faptul ca face foarte mult cu masina pana in centrul Capitalei, nevasta lui Prigoana si-a luat vila in in buricul orasuluii.

Adriana nu a fost singura care a venit cu aceasta decizie. Se pare ca si Prigoana este saturat de luxosul cartier Pipera. Vila din Capitala este mai mare decat cea din Pipera si este momentan in curs de amenajare . Bahmu spera ca in primavara sa se poata muta acolo impreuna cu toata familia.

Alaturi de Prigoana, de mama Adrianei, de Mihai Maximus , baietelul cuplului de doi anisori si binenteles vedeta Kanal D, in noua casa din Bucuresti vor locui si doua menajere filipineze.

"Dupa ce am schimbat, de-a lungul anilor, mai multe menajere, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ne luam unele din Filipine . Le-am gasit prin intermediul unei firme, au in jur de 40 de ani si marele avantaj consta in faptul ca nu inteleg limba romana, deci nu pot trage cu urechea la ce se discuta. In plus, sunt mai ieftine decat romancele, dar si mai harnice" a precizat Adriana pentru ziarul Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare