Vedete din Romania

Adriana Bahmuteanu amendata

Aparitiile Adrianei Bahmuteanu, in calitate de invitat, in cadrul unor emisiuni televizate aduc de la sine un rating ridicat posturilor gazda. Insa exista si situatii in care vizita acesteia este urmata de un val de atentionari din partea Consiliului National al Audiovizualului, relateaza Ziarul. Membrii acestei institutii au trimis, ieri, o scrisoare de atentionare postului Antena 2, intrucat in emisiunea Rai da' buni, difuzata in 18 februarie, sotia afaceristului Silviu Prigoana ar fi facut in timpul emisiei, publicitate mascata gradinitei sale.

Pulicitate ascunsa

Antena 2 a incalcat astfel articolul care interzice publicitatea mascata si teleshoppingul mascat din legea audiovizialului, iar Mihai Morar, moderatorul acestui format, nu a avertizat-o si nu a oprit-o pe invitata sa, in momentul in care aceasta prezenta numar de telefon , adresa de site si alte detalii legate de conditiile de care beneficiaza copiii inscrisi in gradinita sa. Desi se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul fiului ei, Maximus Mihai, Adriana a inaugurat recent o gradinita, in care copiii sunt monitorizati prin sistem video, iar parintii acestora pot acccesa de la serviciu un site special, pe care ii pot vedea in orice clipa. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare