Vedete din Romania

#alexandra dinu #adrian mutu

Adrian Mutu, dat in judecata de Alexandra Dinu! De ce ii cere fosta sotie sute de mii de euro

Din 2001 si pana in 2003, Adrian Mutu a fost casatorit cu Alexandra Dinu, alaturi de care are si primul lui copil, pe Mario, care locuieste in continuare alaturi de fosta sotie a fotbalistului.

 

Chiar daca au trecut insa aproape 20 de ani de la despartire, se pare ca cicatricea divortului nu s-a inchis inca, iar Alexandra Dinu isi da din nou fostul sot in judecata. Potrivit tabloidelor, fosta jurata de la „Romanii au talent” a depus pe 08 aprilie 2022, la Judecatoria Buftea, un dosar prin care ii cere lui Adrian Mutu un mai putin de 100.000 de euro, ca suma restanta pentru plata pensiei alimentare.

Mai exact, se pare ca in ultimii ani, inainte ca Mario sa implineasca 18 ani, Adrian Mutu nu i-a mai platit fostei sale sotii pensia alimentara, care era in valoare de 5.000 de euro in fiecare luna. Astfel, Alexandra Dinu s-a vazut nevoita sa il dea in judecata pe fostul fotbalist.

Decizia luata de fosta vedeta de la PRO TV nu este insa o premiera. Si in anul 2018, ea a mai castigat un proces cu Adrian Mutu, in urma caruia acesta a trebuit sa-i plateasca 140.000 de euro, deoarece renuntase timp de mai multi ani sa-i mai plateasca pensie alimentara pentru Mario.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului