Vedete din Romania

#vedete intern #adrian iovan #romanita iovan # accident apuseni #deces Adrian Iovan

Adrian Iovan, o viata blestemata. Ultimii ani, un chin

Pilotul Adrian Iovan a dus o viata obisnuita pana sa o intalneasca pe creatoarea de moda Romanita Iovan, marea sa dragoste. Intalnirea celor doi a avut loc in anul 2003, iar la scurt timp Adrian Iovan si-a parasit sotia si fiica pentru a fi alaturi de Romanita. Viata pilotului s-a schimbat complet din acel moment, el devenind o figura cunoscuta mass-media, mai ales prin prisma sotiei sale celebre.

Anii ce au urmat insa aveau sa aduca si primele neintelegeri in cuplul Iovan, iar despartirea sa fie iminenta.

O tentativa de furt avea sa ii schimbe intreaga viata

Problemele in familia Iovan au inceput sa apara in anul 2005, cand un tanar a intrat in casa acestora din cartierul Primaverii cu intentia de a fura. Adrian Iovan l-a prins pe tanar si s-a luptat cu acesta, iar arma pe care o avea la el s-ar fi descarcat accidental, iar tanarul a murit pe loc.

Cel care intrase in casa familiei Iovan se numea Bogdan Florin Iancu, avea 27 de ani si fusese condamnat de mai multe ori la inchisoare pentru furt.

Sora barbatului impuscat a depus ulterior o plangere penala impotriva lui Adrian Iovan, insa instanta nu l-a condamnat, procurorii stabilind ca acesta a actionat in legitima aparare.

Odata cu acest incident s-a prabusit si linistea in familia Iovan, in presa aparand de atunci numeroase zvonuri in ceea ce priveste divortul. Speculatiile presei s-au adeverit insa dupa trei ani, cand Romanita abia il adusese pe lume pe Albert, primul copil al cuplului.

Citeste si: Michael Schumacher, primele semne de revenire?

 

Divortul, primul pas in caderea lui Adrian Iovan

Odata cu pronuntarea divortului, viata lui Adrian Iovan avea sa se schimbe din nou, de aceasta data din rau in mai rau. Primul incident care i-a umbrit viata lui Adrian Iovan a fost taierea pensiilor. Astfel ca, de la un venit lunar de 3.000 de euro, Adrian Iovan a ajuns sa aiba o pensie de 20 de milioane, dupa peste 30 de ani de munca.

Obisnuit cu un trai luxos, Adrian Iovan nu s-a indurat sa isi vanda casa de lux pe care i-o cumparase fosta sotie in Otopeni in urma partajului, asa ca problemele financiare au devenit din ce mai grave.

Pentru a-si putea intretine casa si pentru a-si putea plati creditul la masina, Adrian Iovan a continuat sa lucreze chiar si dupa varsta de pensionare pentru mai multe companii private.

Citeste si: Iarna mondena - Cum au infruntat vedetele viscolul si zapada din weekend?

Sfarsitul tragic, adus de un blestem? 

Pe langa problemele financiare, Adrian Iovan avea sa intre la inceputul anului 2012 intr-un nou scandal. De aceasta data a fost vorba tot despre o ucidere. O vecina a pilotului, insarcinata in patru luni, a sustinut ca acesta i-a ucis cainele si l-a lasat sa moara in agonie, in zapada.

"Am vazut o arma indreptata in directia casei mele. Nu am stiut in ce directie vrea sa traga. Era o arma ceva mai lunga, am vazut teava. Am tipat la el, s-a speriat si a plecat in tromba cu masina", a declarat atunci femeia televiziunilor.

Adrian Iovan a negat tot acest episod si a dus chiar cele doua pistoale pe care le detinea la politie. In urma expertizei balistice, s-a constatat ca nu se trasese cu acele arme.

Vecinii femeii insarcinate au povestit ca aceasta l-a blestemat pe Adrian Iovan, speriata ca acest incident ar fi putut sa ii provoace un avort spontan.
"In agonie, culcat pe pamantul inghetat" ar fi fost cuvintele femeii insarcinate. Exact sfarsitul de care a avut parte pilotul in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare