Vedete din Romania

#romanita iovan #adrian iovan #divort #infidelitate

Adrian Iovan a fost infidel din prima zi de casnicie

Casnicia dintre Romanita Iovan si pilotul Adrian Iovan a avut probleme inca din prima zi. Surse din apropierea lor sustin ca necazurile dintre cei doi s-au datorat mai mult infidelitatii lui Adrian Iovan, care a inceput sa o insele chiar din prima zi in care au devenit sot si sotie.

Infidelitatea Romanitei Iovan este pusa intr-o alta lumina de noile dezvaluiri . Conform CanCan, relatia creatoarei de moda cu ziaristul Radu Popa a fost provocata de dorinta de razbunare pe sotul infidel.

Relatia lui Adrian Iovan cu doctorul ginecolog Mihaela Steriu dureaza inca de la inceputul casniciei cu creatoarea de moda. Romanita a discutat despre necazurile ei cu apropiatii care declara ca ea le-a marturisit despre infidelitatea constanta a sotului.

In ciuda problemelor, Romanita isi dorea un copil si dupa ce a ramas insarcinata cu Albert, Iovan i-a recomandat-o ca medic ginecolog chiar pe amanta sa. Dupa ce a aflat, Romanita s-a mutat la un alt specialist ginecolog, la Spitalul Filantropia.

Sursele apropiate mai sustin ca intre curse, Iovan obisnuia sa bea si o chinuia pe Romanita. Infidelitatea si bautura au fost motivele pentru care creatoarea de moda nu a mai putut continua casnicia in care statea de dragul copilului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare