Vedete din Romania

#monica columbeanu #bianca dragusanu #adrian cristea

Adrian Cristea o face geloasa pe Bianca Dragusanu cu Moni

Satul de atitudinea Biancai, care nu vrea sa devina iubita lui oficiala, Adrian Cristea a hotarat sa ia masuri. "Printul" vrea sa o faca geloasa pe blonda, folosindu-se de Monica Columbeanu.

Bianca Dragusanu are o relatie apropiata cu Adrian Cristea de luni de zile, cei doi petrecand mai multe vacante in strainatate impreuna. 

Cu toate acestea, fosta "blonda a lui Bote" a refuzat constant sa recunoasca faptul ca este iubita dinamovistului. Cristea a pus la cale un plan pentru a se folosi de gelozia Biancai.

Potrivit revistei Star, fotbalistul a pus ochii pe Monica Columbeanu. Adrian a amenintat-o pe blonda ca va face rost de numarul sotiei lui Irinel si ca se va interesa de situatia casniciei ei.

Fanii lui Cristea nu o vor pe Bianca

Chiar daca Cristea face eforturi pentru a o cuceri, Bianca nu este pe placul fanilor Dinamo, care nu vor sa o mai vada pe blonda la meciuri, considerand-o o piaza rea pentru jucator.

"Bianca ar face bine sa nu mai vina la meciurile lui, ii distrage atentia. Din ce stim noi, e prima data in acest sezon cand vede live o partida a noastra (n.r. meciul Dinamo-Pandurii). Si Printu' n-a mai fost Print! Ar fi pacat sa-l pierdem din nou, mai ales ca isi intrase bine in pielea conducatorului de joc", au sustinut mai multi suporteri dinamovisti, citati de Click!

 

Citeste si

Bianca Dragusanu, cea mai mediatizata vedeta din 2010

Ca sa-l impace pe Cristea, Bianca i-a dat masina

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare