Vedete din Romania

#casatorie Marius Moga # bianca lapuste #vedete intern #. marius moga #showbiz

Adio, burlacie! Micul Mozart s-a insurat!

Marius Moga si iubita sa, Bianca Lapuste, insarcinata in luna a opta, s-au casatorit in mare secret. Petrecerea a avut loc la Alba Iulia, chiar in curtea casei parintilor artistului. Andra Maruta a fost cea care a dezvaluit faptul ca Moga s-a casatorit in secret, printr-o postare pe Facebook.

 


Casatoria a avut loc sambata, departe de ochii presei, in orasul natal al artistului. Bianca a purtat o rochie deschisa la culoare la care a asortat o coronita cu flori, iar Marius s-a imbracat simplu, in camasa alba si jeansi deschisi.


Luni, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Andra a postat o fotografie de la fericitul eveniment.

"Dragilor, voi stiti cat de mult insemnati pentru mine si cat va pretuiesc si va iubesc! Nu am putut sa fiu prezenta alaturi de voi la cununie din motive cunoscute, dar toate gandurile mele frumoase au fost cu voi tot timpul! Va iubesc si abia astept sa ii scoatem pe cei mici in parc impreuna!", a scris Andra, in dreptul fotografiei.

"Nu stiu sigur daca si barbatii plang cateodata (sau nu vreau sa recunosc, hahaha) dar stiu ca se emotioneaza bine de tot in anumite ocazii fericite! Marius si Bianca, va urez din tot sufletul meu multa, dar multa fericire! A fost o bucurie si o onoare pentru mine sa fiu alaturi de voi intr-o zi atat de frumoasa! A fost o cununie speciala,care stiu sigur ca anunta o viata in doi plina de iubire", a marturisit si Catalin Maruta pe pagina de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare