Vedete din Romania

Adina Postelnicu, debut in televiziune

 

Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, se pregateste sa-si faca debutul in televiziune. Cantareata a semnat un contract cu postul National TV si, din 20 martie , va fi moderatoarea emisiunii „Sarutmana, mama!”, format gazduit pana sezonul trecut de Paul Surugiu, alias Fuego.

Propunerea a venit din partea televiziunii, la scurt timp dupa ce Adina a participat in calitate de invitat la o alta emisiune a postului. Blonda a acceptat, insa, sa devina prezentatoarea formatului, dupa cateva runde de negocieri, relateaza Gardianul.

“Am fost in acesata emisiune in calitatea de invitat, alaturi de mama si sora mea. Este un format cald, de suflet, in cadrul caruia m-am simtit extraordinar, ca in sanul familiei. In momentul in care am primit oferta de fi gazda ei, am fost foarte incantata. Asadar voi debuta in televiziune, un domeniu care, trebuie sa recunosc, imi face de mult cu ochiul. Desi pare putin ciudat, am emotii”, a declarat Adina.

Cantareata a filmat deja promo -urile si se pregateste sa inregistreze prima editie a formatului, in noua varianta. Si pentru ca lucreaza la National TV doar o zi pe saptamana, televiziunea nu va sta in calea muzicii.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare