Vedete din Romania

Adina Halas este somera

Fostei asistente a lui Mircea Badea ii este foarte dificil in ultima vreme sa-si mai gaseasca de lucru in televiziune. Dupa scandalul sexual in urma caruia a demisionat, vara trecuta , de la Kanal D, Adina a ramas , fiind de curand respinsa si de cei din TVR, sustine Click.

Anul trecut, a iesit din conul de umbra in care intrase fiind contactata de patronii turci de la Kanal D, care i-au dat pe mana show-ul “Comando Romania”, produs de Synevizion.

In ciuda audientei foarte bune pe care emisiunea a inregistrat-o, un scandal sexual de proportii a izbucnit vara trecuta, cand una dintre concurente a fost cat pe ce sa fie violata intr-o padure din Turcia, acolo unde s-a filmat show-ul.

Din spirit de solidaritate cu victima, Halas a reziliat pe loc contractul cu firma producatoare, refuzand sa dea totusi prea multe detalii in presa despre incident.

Dupa aceasta experienta, blonda nu a mai reusit sa-si gaseasca un alt loc de munca in televizune, ea fiind somera de aproape 9 luni.

Recent, ea a fost chemata de un fost coleg sa dea o proba pentru matinalul postului TVR, “Trezirea la apel”, pe care a ratat-o, fiind preferata actrita Anca Artimon.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare