Vedete din Romania

#cununie Adi Sina #cununie Anca Serea #Adi Sina #vedete intern #Anca Serea #showbiz

Adi Sina si Anca Serea au spus “Da!”. Primele imagini de la cununie!

Astazi, Adi Sina si Anca Serea s-au casatorit civil. Evenimentul, care a avut loc la Casa Casatoriilor Sector 3 din Bucuresti, a fost unul discret. 

La fericitul eveniment au participat doar prietenii apropiati si membri familiei. Adi Sina a fost extrem de fericit de aceasta schimbare din viata lui si a postat pe facebook o imagine chiar de la fata locului.

La cununia civila, vedeta Prima TV a ales o rochie ivoire, iar mirele, un costum negru clasic. Ambele tinute au fost cumparate de la Viena.



“Nu mai pot, imi vine sa plang”, a marturisit Anca Serea cu putin timp inainte de a spune “da” in fata ofiterului Starii Civile. “Aproape ca mi-au dat lacrimile de fericire”, a completat Adi Sina.

Cei doi se vor cununa religios la Manastirea Casin, unde au fost botezati si copiii lor, iar ceremonia va fi oficiata de trei preoti.

“Noah si David (n.r. - baietii) ma vor conduce la altar, iar domnisoare de onoare vor fi fetele”, a povestit Anca Serea.

Meniu va fi special: "Nu va fi nimic traditional romanesc, fara sarmale. Nu stiu daca Adi va canta la nunta noastra, dar sigur vor canta Maxim, Lidia, Sandra N."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului