Vedete din Romania

#cercetat de procurori #dosarul carliontatu #adi despot #spaga

Adi Despot, cercetat de procurori in dosarul "Carliontatu`". Ar fi luat spaga doua milioane de euro

Adrian Despot, fostul jurat de la "Vocea Romaniei" este cercetat de procurori. Artistul este suspectat ca ar fi luat spaga doua milioane de euro in dosarul "Carliontatu`". Procurorii au cerut verificarea conturilor artistului.

Principalii suspecti in dosarul "Carliontatu`" sunt Sorin Ovidiu Vintu si Bogdan Olteanu. Adi Despot a ajuns pe listele procurorilor, deoarece este casatorit cu Lisa, sora fostului viceguvernator al BNR si ex-presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu.

In prezent, dosarul se afla la tribunal si, potrivit surselor cancan.ro a primit numele de cod "Carliontatu" din cauza faptului ca fostul sef al Camerei Deputatilor era poreclit astfel de Sorin Ovidiu Vantu, conform stenogramelor rezultate din interceptari, cu referire la "podoaba" sa capilara.

Anchetatorii sustin ca spaga de doua milioane de euro pe care Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi dat-o lui Bogdan Olteanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii ar fost spalata prin intermediul unui circuit financiar intre mai multe companii offshore, metoda consacrata in schemele de evaziune. Insa procurorii au avut anumite suspiciuni, potrivit carora Adrian Despot nu ar fi strain de situatie si ca o parte din bani s-ar afla in conturile sale, scrie cancan.ro.

Acesta este motivul pentru care procuroii au cerut detalii despre venturile si conturile lui Adrian Despot. Acestia doresc sa afle daca sumele din conturile artistului corespund cu veniturile sale din concerte si alte activitati pe care le intreprinde. Daca sumele nu sunt justificate conform legii, ar urma sa fie pus sechestru pe banii care sunt in plus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare