Vedete din Romania

#Irina Walker #Regina Ana inmormantare #Regina Ana #showbiz

Adevarul despre absenta Irinei, fiica Reginei Ana, de la inmormantarea mamei sale

La fel ca si Regele Mihai, Irina, cea de-a treia fiica a Reginei Ana, nu va participa la inmormantarea mamei sale. Fosta principesa a facut anuntul pe pagina sa personala de Facebook.

„In aceste zile triste, ma gandesc cu drag la mama si la faptul ca nu pot veni in Romania, in pofida dorintei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist ca nu voi reusi sa-mi iau ultimul ramas bun de la mama, dar intotdeauna voi pastra memoria ei in inima ea. Decizia imi apartine, luand-o din motive personale. Voi urmari de departe si voi fi cu sufletul alaturi de Familia Regala”, a scris Irina Walker pe contul ei de socializare.

Un comentariu postat de o prietena a sa lasa de inteles ca nu fosta principesa si-ar dori sa participe la inhumarea mamei sale, ci ca Familia Regala i-a interzis acesteia prezenta la eveniment: „Cred ca dupa atata timp si in astfel de circumstante, ar trebui sa-ti permita sa fii acolo. Imi pare tare rau pentru tine” (Edie Walker I think after all this time and under these special circumstances, they ought to allow you to go. I feel really sad for you).

Cea de-a treia fiica a cuplului regal a fost exclusa din Familia Regala, impreuna cu fiul, Mihai si fiica, Angelica, prin decizia Regelui Mihai. Acesteia i s-au retras drepturile succesorale la tronul Romaniei si titulatura oficiala dupa ce a fost arestata, alaturi de sotul sau, John Walker, fost ajutor de serif, sub acuzatia ca a organizat pariuri ilegale, lupte ilegale de cocosi si ca a conspirat pentru a incalca legislatia in vigoare cu privire la protectia animalelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare