Vedete din Romania

#dezvaluiri #divort #stefan banica #andreea marin

Adevaratul motiv pentru care Andreea Marin a divortat de Stefan Banica: „Eram nefericita, bolnava”

Timp de sapte ani, intre 2006 si 2013, Andreea Marin a fost casatorita cu Stefan Banica, alaturi de care ar si o fetita, pe Ana Violeta.

Ajunsa acum la 46 de ani, Zana Surprizelor a vorbit despre mariajul cu artistul, afirmand ca, daca ar da timpul inapoi, ar schimba unele lucruri la viata ei. Mai mult decat atat, Andreea Marin a dat de inteles, invitata fiind in podcastul lui Mihai Morar, ca trebuia sa se desparta de Stefan Banica mai devreme decat a facut-o.

„Eram nefericita, eram bolnava! Pentru ca depresia este o boala, sa o recunoastem. Aveam insomnii, ma trezeam plangand fara motiv. Din afara, aveam viata perfecta. Dar in mine era un zbucium continuu! Singurul moment fericit era atunci cand imi tineam copilul in brate. Nu voiam sa realizez ca am o problema. Eu eram o femeie puternica. Cazul Madalinei Manole mi-a dat de gandit. Dupa tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei si mi-ai dat seama ca sunt multe comune. Asa ca am decis sa consult un specialist sa verific. Sufleteste nu eram bine! Am luat masuri tarziu, dupa cum stiti cu totii. Nu eram bine in viata personala. Daca as putea sa schimb ceva la trecut, as fi mai atenta la alegerile pe care le fac, la oamenii din jur”, a spus Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare