Vedete din Romania

#divort Elena Basescu #vedete intern #elena basescu #showbiz

Adevaratul motiv al divortului: Elena Basescu, inselata de Bogdan Ionescu!

Divortul Elenei Basescu, anuntat la fix 4 ani de la casatorie, a iscat o serie de intrebari, s-au facut speculatii, ba chiar Traian Basescu a fost facut vinovat ca s-a bagat prea mult in viata de familie a fiicei sale. Adevarul se pare ca e altul.

Conform Ring, motivul ar fi o relatie paralela pe care Bogdan Ionescu ar fi avut-o de mai bine de 3 ani. „Probabil ea acum a aflat despre asta de la cineva sau l-a urmarit”, comenteaza o sursa din anturajul celor doi.

Contactata de reporterii publicatiei, Carmen Harra sustine ca infidelitatea in cuplul EBA-Syda a aparut pentru ca nu sunt compatibili. „Infidelitatea este justificata intr-un mariaj legal in care partenerii nu sunt compatibili, așa cum am calculat numerologic in cazul lor. Este normal in aceste cazuri de incompatibilitate ca fiecare partener sa-și caute iubirea in relatii extraconjugale. Eu vad ca este vorba despre o tanara inalta și frumoasa pe care a cunoscut-o dupa ce s-a casatorit. insa aceasta fata nu va ramane in viata lui pana la urma”, crede Carmen Harra.

 

Pe de alta parte, surse din anturajul lui Bogdan Ionescu, citate de libertatea.ro, marturisesc ca “Bogdan nu se mai regasea de ceva timp in povestea asta. Ne-a zis ca nu mai suporta rautatea Elenei, care nu-l slabeste deloc. Bine, nici el nu a fost mereu usa de biserica si, probabil, nici Elena nu lua foc degeaba. Cert este ca lucrurile intre ei erai de mult stricate si divortul nu mai reprezenta decât o chestiune de timp. Iar Bogdan daca a avut sa-i reproseze ceva Elenei, a fost rautatea”, sustine un apropiat al lui Syda, destul de familiarizat cu situatia lui personala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare