Vedete din Romania

#avort #sarcina #divort #adelina varciu #liviu varciu

Adelina Varciu: "Mi-ar placea sa infiez un copil!"

De cand s-a despartit de sotul ei frumoasa manechina este mai tot timpul in vizorul presei. Aceasta este mai puternica ca niciodata si spune ca chiar daca nu si-a putut duce sarcina pana la capat de data acesta, i-ar placea sa infieze un copil dintr-un orfelinat pentru a-i face viata mai frumoasa.

Replica Vedetelor: Adelina, stim ca acest divort a fost o incercare grea in viata ta. Spune-ne daca in tot acest rau ai gasit si cateva lucruri bune?
Adelina Varciu : Da, nu pot spune ca de cand m-am casatorit am intampinat numai lucruri rele langa sotul meu. Au fost si multe clipe foarte frumoase, mai ales perioada de inceput a relatiei noastre. Totul era perfect, la momentul respectiv ii multumeam lui Dumnezeu pentru fiecare clipa pe care o traiam alaturi de Liviu si ma simteam cea mai fericita femeie de pe acest Pamant.

"Imi voi aminti cu placere de Liviu"


Replica Vedetelor: Amintirile sunt cele mai de pret averi ale oamenilor. Acum numele sotului tau apare in mintea ta ca o amintire placuta sau una neplacuta?
Adelina Varciu: Momentan incerc sa nu ma gandesc in nici un fel la el, insa sunt convisa ca peste ceva timp, cand ranile din suflet se vor mai vindeca, imi voi aminti cu placere de Liviu.

"In Romania daca dansezi intr-un club toata lumea spune ca esti o femeie usoara"

Replica Vedetelor: Esti model, iar cu cativa ani in urma ai fost dansatoare in Ibiza. S-a tot spus ca acolo se petrec fel si fel de lucruri ciudate cu dansatoarele. Cum stau lucrurile de fapt?
Adelina Varciu: Cat am fost dansatoare in Ibiza nu am avut nicio problema cu nimeni. Acolo ni se oferea maxima protectie, eram respectate, admirate, era un job foarte bine platit. Nimeni din club nu avea acces la animatoare , noi dansam la un balcon care era situat deasupra clientilor clubului Amnesia . Eram pazite de bodyguarzi tot timpul. Cred ca asa ar trebui sa fie si in Romania, in cluburile de aici. Nu trebuie sa li se permita fetelor care danseaza in club sa faca schimb de numere de telelefon in timpul programului. In Romania, conceptia despre animatie e mult diferita de cea de afara. Vezi, e vorba doar de mentalitati. Acolo oamenii vad arta in femeile care danseaza si pentru asta le admira, le respecta. In schimb, in Romania daca dansezi intr-un club toata lumea spune ca esti o femeie usoara.

Replica Vedetelor: Cate ore trebuia sa dansezi intr-o noapte?
Adelina Varciu: Dansam un sfert de ora cu 45 minute pauza, dar in sfertul asta de ora imi dadeam si sufletul. Aveam coregrafii, erau petreceri cu tematici, trebuia sa le respectam. In functie de petrecere aveam alte dansuri.

Replica Vedetelor: Cum erai tratata de catre cei care aveau grija de club?
Adelina Varciu: Foarte frumos. Formam o echipa cu totii. Ne respectam intre noi si ne ajutam.

"Sufeream cand Liviu ma tinea acasa"

Replica Vedetelor: Odata cu acest scandal, oamenii au vazut ca esti foarte prezenta in showurile de moda. A fost asta o dezamagire cu care te-ai obisnuit in timpul relatiei cu Liviu? Mai exact faptul ca nu puteai merge la prezentari de-a ranit?
Adelina Varciu: Da, sufeream foarte mult. Le vedeam pe toate colegele mele la prezentari si eu stiam ca nu am voie. Eram ca un copil care vrea afara la joaca si nu-l lasa mamica.

Replica Vedetelor: Povesteste-ne o intamplare haioasa din timpul sau dinaintea unei prezentari de moda?
Adelina Varciu: Chiar acum o saptamana mi s-a intamplat una, cand am iesit pe podium cu Bianca Dragusanu, iar cand sa coboram ne-am dus pe spate amandoua, dar situatia a fost in asa fel incat presa si camerele de luat vederi din fata noastra nu au observat-o decat pe ea, pentru ca i s-a rupt tocul. Eu doar mi-am sucit putin piciorul si am revenit pe pozitie. Nu am cazut! M-am bucurat ca am scapat si am fugit repede spre garderoba razand in hohote de ceea ce ni s-a intamplat.

Replica Vedetelor: Comparativ cu manechinele din alte tari, cum sunt remunerate fetele in Romania?
Adelina Varciu: Comparativ cu alte tari suntem undeva la un nivel foarte scazut. In multe privinte. Aici manechinele sunt platite prost si uneori catalogate gresit, dar poate pe viitor vom fi mai deschisi si vom privi modelingul asa cum trebuie privit.

"La 33 de ani voi avea o familie fericita"

Replica Vedetelor: Cum te vezi peste zece ani?
Adelina Varciu: Peste zece ani sper sa am o afacere bine pusa pe picioare, sa fiu o femeie de succes si poate daca ma ajuta Dumnezeu sa am o familie fericita pentru ca peste 10 ani voi avea 33 de ani si cred ca e varsta pentru asa ceva.

"Nu as fi avut cum sa renunt la sarcina"

Replica Vedetelor: Problema cu sarcina extrauterina te-a schimbat foarte tare. Te-ai gandit cum ar fi fost daca nu erai nevoita sa renunti la ea? Ai fi pastrat copilul?
Adelina Vraciu: Pentru mine a fost o incercare grea a vietii in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata si sarcina e extrauterina. Am crezut ca se prabuseste cerul pe mine, dar am luat-o ca pe o palma a vietii. Poate ca si eu am gresit candva si acum platesc. Daca ar fi fost o sarcina normala l-as fi pastrat. Era o parte din mine, era copilul meu. Orice copil e o binecuvantare de la Dumnezeu, nu as fi avut cum sa renunt la sarcina! Imi plac copii la nebunie si mi-am dorit intotdeauna copilasi.

Replica Vedetelor: Spune-ne sincer, in acest moment iti doresti un copil?
Adelina Vraciu: Sincer, e dificil sa raspund la aceasta intrebare. Prefer sa imi fac un rost in viata, sa imi formez o familie si apoi sa vina copilasul. Nu as putea sa-mi vad copilul inconjurat de lipsuri, atunci cand va fi sa vina pe lume as vrea sa-i pot oferi tot ce isi doreste, dar cel mai important e sa aiba un tata si o mama care se respecta, se iubesc si sunt impreuna. Vreau ca de azi inainte sa fac totul ca la carte.

"Vreau sa merg sa botez un copilas de la un orfelinat"

Replica Vedetelor: Ce parere ai despre adoptia micutilor?
Adelina Vraciu: Daca pe viitor o sa am posibilitati financiare o sa adopt si eu copii, insa uite chiar ma gandeam zilele astea dupa tot ceea ce mi s-a intamplat ca vreau chiar sa merg sa botez un copilas de la orfelinat. Pentru ca ei nu au pe nimeni, noi avem totul. O admir enorm pe Angelina Jolie, ca are asa un suflet mare si adopta copii care chiar au nevoie de cineva. Cea mai mare satisfactie e atunci cand vezi un zambet sincer al unui copilas, ai o multumire enorma in suflet.

Replica Vedetelor: Stim ca nu mai vrei sa comentezi nimic despre Liviu. Descrie-l in cateva cuvinte.
Adelina Varciu: Liviu e glumet, un barbat frumos si talentat la actorie. :)

Replica Vedetelor: A fost el barbatul vietii tale?
Adelina Vraciu: Categoric!

Replica Vedetelor: Daca ar fi sa-l cunosti azi, cu gandirea si experienta de viata pe care ai acumulat-o in tot acest timp, ai putea sa te indragostesti de el?
Adelina Varciu: Vezi tu, in viata avem parte de momente la care nu ne asteptam, cunoastem oameni care ne sunt indiferenti sau nu. Daca ar fi sa pun situatia aia in ziua de azi sincer nu as sti ce sa fac. Poate as gandi de o suta de ori si as actiona o singura data!

Replica Vedetelor: Cum ai reactiona daca maine ai afla ca el are o noua iubita?
Adelina Varciu: Eu nu am decat sa ma bucur pentru binele altuia. Nu sunt genul de persoana care sa doresc raul cuiva. Dupa tot ce s-a intamplat intre noi pot sa-ti spun ca daca l-as vedea fericit langa cineva nu as avea decat sa ma bucur pentru fericirea lui. Daca noi nu am putut avea o casnicie fericita pana la adanci batraneti atunci fiecare trebuie sa-si caute si sa-si gaseasca fericirea in alta parte. Eu ii doresc sa aibe parte de o femeie asa cum isi doreste el, pe care sa o iubeasca, sa o respecte, sa o pretuiasca si sa-i fie fidel. Ar fi frumos ca el in viitoarea relatie sa faca ceea ce in casnicie noastra nu a facut. Daca el a spus ca ma uraste, eu pot sa spun doar ca-i doresc tot binele din lume.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului