Vedete din Romania

#liviu varciu #adelina varciu #divort #infidelitate

Adelina Varciu: "Liviu voia o femeie care sa stea la cratita"

Adelina Varciu sustine ca il mai iubeste inca pe sotul ei, Liviu, chiar daca acesta a inselat-o si nu a iubit-o la fel de mult.

Sotia fostului solist al trupei L.A. a marturisit ca este intristata de faptul ca mariajul ei cu Liviu a rezistat doar un an.

"Nici eu nu stiu de ce s-a ajuns sa divortam, pentru ca daca ma asteptam la asta nu mai renuntam la viata buna pe care o aveam inainte. Liviu a fost iubirea vietii mele pana au aparut discutiile intre noi. Nu mai era afectuos cu mine,  nu-mi mai dadea atentie si m-a durat foarte tare. Asteptam la nesfarsit sa primesc dragostea pe care i-o daruiam si eu. Asa s-a ajuns aici", a declarat Adelina pentru Libertatea.

Inainte de casatorie, Adelina castiga 3.500 de euro pe luna ca animatoare in Ibiza si se iubea cu un milionar , la care a renuntat cand l-a intalnit pe Liviu. Sotia lui Varciu a fost nevoita si sa renunte la cariera de fotomodel dupa nunta.

"Pe parcursul casniciei nu am avut voie la prezentari . El vroia o femeie care sa stea in casa, la cratita. Era foarte gelos. Nu ma lase la prezentari, nu-mi oferea nici dragoste si nici strictul necesar material. Mereu imi reprosa ca vreau miliarde si ca regret ca am renuntat la ce aveam inainte sa fiu cu el. Acest lucru nu este adevarat pentru ca nu m-a interesat nimic in afara de el. L-am iubit si inca il iubesc. Asta este situatia. Sper sa-mi iasa cat mai repede de la inima pentru ca aceasta durere ma omoara ", a adaugat Adelina.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare