Vedete din Romania

#adelina pestritu #iubit adelina pestritu #razvan ispas

Adelina Pestritu si Razvan Ispas s-au despartit

Chiar daca in ultimele luni Adelina Pestritu se declara foarte fericita alaturi de noul ei iubit, Razvan Ispas, relatia lor s-a incheiat brusc.

La sfarsitul saptamanii trecute, cei doi au avut o discutie mai aprinsa, in urma careia Adelina a luat hotararea ca fiecare sa mearga pe drumul lui. Motivele despartirii dintre cele doua vedete nu au fost dezvaluite, iar apropiatii acestora nu isi pot imagina cum de a pornit cearta, mai ales ca Razvan si Adelina declarau ca se iubesc foarte mult.

Prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi" si Razvan Ispas si-au cunoscut familiile si intentionau ca pana la sfarsitul anului sa faca nunta.

"De Paste, am petrecut impreuna cu Razvan la familia mea, la Campulung Muscel. A fost pentru prima oara, l-am prezentat parintilor si au fost foarte incantati de el", declara in urma cu ceva vreme Adelina Pestritu.

La randul sau, Razvan Ispas stie ca intr-o relatie sunt si probleme, dar mizeaza pe faptul ca iubirea va triumfa si despartirea dintre el si Adelina nu va fi una definitiva: "Intr-o relatie mai sunt si probleme, unele peste care poti sa treci, altele peste care nu poti sa treci. Ideea este ca ne iubim foarte mult si sper intr-un viitor mai frumos impreuna.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare